KLÄTTRING

Välkomna in och klättra på Mono Loco - passar alla från 2–102 år

Vare sig du är nybörjare, klätterveteran eller en hel familj som vill prova på klättring kommer du finna både glädje och utmaning hos oss!
Våra 12 meter höga repväggar och 4 meter höga boulder väggar är fyllda med härlig klättring.
Kom för drop in-klättring eller boka in dig på någon av våra kurser, så ses vi i hallen! Varmt välkomna!

På Mono Loco kan alla klättra!

image

Kurser


Vi har ett brett utbud av kurser på Mono Loco, här finns något för alla!
Är du nybörjare och vill ha stöttning och introduktion till klättring? I så fall har vi vår nybörjarkurs på 6 veckor som avlutas med att du har möjligheten att ta Grönt kort (för att kunna säkra på topprep). Har du redan grönt kort kan du gå vår terminsträning för vuxna, den sträcker sig över 12 veckor och här får du utveckla din klättring och träna med ett härligt gäng! Vi har även kurser i grönt kort (säkra på topprep) på 4 timmar, och rött kort (säkra och klättra på led) på 4 timmar.

På Mono Loco kan alla klättra! 

image

Familj och barn


Vill du testa klättra, fortsätta klättra och utveckla din klättring? Vi erbjuder
prova på- och introduktionskurser, nybörjarkurser, terminsklättring samt kurser i grönt och rött kort! Börja klättra eller fortsätt där du slutade! Bli starkare, förbättra din kroppskomposition och öka din prestationsförmåga under och efter träningspasset! Monkeybusiness Academy är platsen för barn mellan 6–17 år som vill börja klättra eller utveckla sin klättring. Under en termin har vi träningspass en gång i veckan för varje åldersgrupp, barnen får på ett lekfullt och äventyrligt sätt utmana sig själva på klätterväggarna i Mono Locos lokaler.

image

Drop in klättring


Vill du klättra klättervägg? Varmt välkommen in till oss på Mono Loco!
Vår klätterhall består av både boulderväggar och repväggar. För att komma och klättra hos oss behöver du inga förkunskaper eller ha gått kurser. På våra boulderväggar får vem som helst klättra så länge ni följer hallens regler. Vi arbetar självklart efter Svenska Klätterförbundets normer och standard. Du kan lösa engångsbiljett och hyra skor på plats. Är det första gången ni kommer så säg till i kassan så får ni en kort introduktion till hur det går till i hallen.Du får komma och klättra när du vill under våra öppettider.