KLÄTTRING

Välkomna in och klättra på Mono Loco - passar alla från 2–102 år

Vare sig du är nybörjare, klätterveteran eller en hel familj som vill prova på klättring kommer du finna både glädje och utmaning hos oss!
Våra 12 meter höga repväggar och 4 meter höga boulder väggar är fyllda med härlig klättring.
Kom för drop in-klättring eller boka in dig på någon av våra kurser, så ses vi i hallen! Varmt välkomna!

På Mono Loco kan alla klättra!

image

Kurser för vuxna


Vi har ett brett utbud av kurser på Mono Loco, här finns något för alla!
Är du nybörjare och vill ha stöttning och introduktion till klättring? I så fall har vi vår nybörjarkurs på 6 veckor som avlutas med att du har möjligheten att ta grönt kort (för att kunna säkra på topprep). Har du redan grönt kort kan du gå vår terminsträning för vuxna, den sträcker sig över 12 veckor och här får du utveckla din klättring och träna med ett härligt gäng! Vi har även kurser i grönt kort (säkra på topprep) på 4 timmar, och rött kort (säkra och klättra på led) på 4 timmar.

 

image

Kurser för barn


Academy är vårt kursutbud för barn och bedrivs i regi av föreningen Monkey Buisness men utövas i Mono Locos lokaler. Vi erbjuder klätterkurser för barn i ålder 6–17 år. Träningen sker en gång i veckan och innefattar fri klättring, klätterteknik, lekar, stretching, balans och mycket mer. För de yngre barnen erbjuder vi en förälder/vuxen per barn att lära sig säkra på topprep och efter kursens gång har den vuxne möjlighet att göra en sk uppklättring för att ta grönt kort.
För de äldre barnen ingår i kursen att lära sig säkra varandra samt att göra uppklättringen för att kunna ta grönt kort..

image

Drop in klättring


Vill du klättra klättervägg? Varmt välkommen in till oss på Mono Loco! Vår klätterhall består av både boulderväggar och repväggar. För att komma och klättra hos oss behöver du inga förkunskaper eller ha gått kurser. På våra boulderväggar får vem som helst klättra så länge ni följer hallens regler. Vi arbetar självklart efter Svenska Klätterförbundets normer och standard. Du kan lösa engångsbiljett och hyra skor på plats. Är det första gången ni kommer så säg till i kassan så får ni en kort introduktion till hur det går till i hallen. Du får komma och klättra när du vill under våra öppettider.

image

Föräldraledig


Är du föräldraledig och tycker det är kul att klättra? Vi erbjuder skönt häng och klättring med andra föräldrar varje måndag och fredag förmiddag kl 10–12.
Ni har hallen för er själva första timmen och vi har gott om leksaker till barnen.
Vi har också kraftigt rabatterade entrépriser under dessa tider. Parkera vagnen och kom in, och varför inte ta en pizza eller wrap efter klättringen (det går bra att värma medtagen barnmat)