Drop in/klättra på Mono Loco

intro 

Vill du klättra klättervägg?
Varmt välkommen in till oss på Mono Loco!

Vår klätterhall består av både boulderväggar och repväggar. För att komma och klättra hos oss behöver du inga förkunskaper eller ha gått kurser. På våra boulderväggar får vem som helst klättra så länge ni följer hallens regler.

Vi arbetar självklart efter svensk klätterförbundets normer och standard. Du kan lösa engångsbiljett och hyra skor. Är det första gången ni kommer så säg till i kassan så får ni en kort introduktion till hur det går till i hallen. Du får komma och klättra när du vill under våra öppettider.

 

Pris för drop-in klättring:

  • biljett vuxen (över 16 år): 140 kr
  • biljett barn (under 16 år): 90 kr (barn under 6 år går in gratis tillsammans med betalande vuxen)
  • hyra skor: 30 kr
  • hyra sele: 20 kr
  • hyra repbroms: 20 kr

 

Vad är bouldering?

Bouldering är en rolig form av klättring utan rep och höjder.
Våra boulderingväggar är 4.5 meter höga med stora tjockmattor under för att dämpa eventuella fall. Allt som krävs för att komma igång och att ha kul är ett par klätterskor, något du kan hyra hos oss!

Styrka, teknik, balans och uthållighet kommer senare! Du behöver därför ingen dyr utrustning eller erfarenhet att komma igång med bouldering, fokuset ligger på klättringen. Det är du, väggen och dina vänner som hejar på!

 

Vad är repklättring?

Våra repväggar tillåter dig att klättra upp till 12 meter på väggen!
Vi har strikta säkerhetsregler när man klättrar och säkrar med rep. Man måste vara två personer och personen som säkrar måste gått en utbildning och ha grönt eller rött kort.

Vill du klättra repklättring kan du antingen gå en grönt-kort kurs, eller om du bara vill testa har vi kurserna pröva-på repklättring och Introduktion till klättring. Läs mer och boka nedan.

 

TESTA KLÄTTRING

GRÖNT & RÖTT KORT

Välkommen till oss på Mono Loco!