TeambuildingTogether Everyone Achieves More - Building a Future for Success! 

Yes, de är så sant som de är skrivet. Vi alla bidrar med olika delar inom en arbetsplats för att få företagen att gå runt.
Den ena utesluter inte den andra. Så med ett glatt humör och lite jädra anamma så kan man koka soppa på en spik, bara fantasin kan sätta stopp. 

Vi är platsen att besöka om man vill föra sina medarbetare samman över massa skratt, hjärngymnastik, problemlösning i kombination med fysisk aktivitet.
För att ditt företag ska få den bästa upplevelsen och få ut så mycket som möjligt av ert besök så vill vi skräddarsy ett koncept som passar för just dig och dina kollegor/anställa. 

Vi har satt ihop lite olika paket som är populära men är självklart inte rädda för att hitta på andra aktiviteter om så önskas.  Populära paket 

Klättring - 60/90 min

En utmaning som låter er testa både era fysiska och psykiska gränser!
Här får ni en introduktion både till bouldering (klättring på låga väggar - 4 meter utan rep) och topprepsklättring (klättring på höga väggar - 12 meter med sele- och repsäkring). Finns i 60- eller 90-minutersupplägg.

 

Femkamp med klättring - 90 min

Här arrangerar vi en femkamp med massa olika roliga aktiviteter där ni tävlar i lag mot varandra. Femkampen startar med en klättringsdel där ni får söka efter ledtrådar på boulderingväggarna och måste lösa gåtor tillsammans i ert lag för att samla poäng. Så även de som inte kan klättra har en viktig roll för att föra laget framåt! Sedan följer fyra olika grenar där det gäller att kunna samarbeta, tänka kreativt och hålla tungan rätt i munnen.

 

Femkamp utan klättring - 60/90 min

Här tävlar ni i lag i fem olika grenar där det gäller att kunna samarbeta, tänka kreativt och hålla tungan rätt i munnen! En superkul aktivitet där både kropp och sinne utmanas och får svettas! Finns i 60- eller 90-minutersupplägg. Går att göra mer eller mindre fysiskt krävande, ange ert önskemål vid bokning.

Fotbollsturnering 60/90 min

Här kör vi en klassisk fotbollsturnering där ni verkligen får jobba på laganda, samarbetsförmåga och målmedvetenhet (bokstavligt och bildligt talat)! En superkul aktivitet som lockar fram skratt hos de allra flesta. Denna aktivitet går att anpassa till alla då vi även kör GÅ-fotboll som är precis som det låter, fotboll fast man inte får springa! Betydligt svårare och roligare än man kan tro, och som gör att även de som har fysiska nedsättningar på grund av skador etc kan vara med och teambuilda på ett fartfyllt och roligt sätt. Alla matcher döms av våra domare. 

 

Confidence boost - 90 min

Lita på dig själv och din kollegor. Här handlar det om höjder och att våga kasta sig ut för vår 4,5 meter höga bouldervägg för att landa mjukt på en stor airbag. Repellering ner för väggen, undvika vatten på minfältet och en hel del skratt och pepp. En motiverande och självsäkerhets boost för alla deltagare. 

 

Vi är unika! Ni är unika!
Utifrån vad ni önskar kan vi skapa företagspaket där vi planerar för en timme, en halv- eller heldag, med eller utan mat och fika, allt utifrån era behov och önskemål.  (Notera att vissa aktiviteter kräver en längre framförhållning)

Kontakta Hanna direkt på: hanna@monoloco.se