Viktigt meddelande

Viktigt meddelande! 

Efter 3 långa år, en pandemi, sena kvällar och långa veckor/månader har vi nu insett att anledningen till varför vi bestämde oss för att skapa Mono Loco alltid varit för att föra familjer och vänner samman med aktivitet och socialt häng. En plats för gemenskap mellan gammal som ung. Nu har vi insett att vi försummat vår egen familj. 4 år av att missa fotbollsträning, innebandymatcher, prat runt middagsbordet, födelsedagar och skidåkning på grund av sena dagar/helger/kvällar och månad in och månad ut när våra barn får titta på när vi jobbar och alltid höra "inte nu, vi jobbar". 

Nyligen fick vi en förfrågan från vår hyresvärd om vi skulle vara intresserade av att dra ner på våra ytor då det finns ett intresse från en annan aktör att hyra lokal. Så nu har vi för första gången på länge prioriterat vår familj före företaget. Detta är ett beslut som självklart inte varit lätt och många känslor inblandade men vi känner att det är det enda rätta. Vi kommer därför att skala ner Mono Loco och lägga vår fokus på det viktigaste vi har - vår familj!
Mono Loco kommer efter den 15 maj enbart att bestå av vår klätterhall. 

Dessvärre, till de delar som försvinner så vill vi ge några små ord...

Wheels! Vår nybyggda skate- och cykelpark.
Till alla er underbara barn och vuxna som nu äntligen fått en inomhuspark i Falun - Vi jobbar på att försöka hitta en lösning på detta så att ni förhoppningsvis efter sommaren kommer att kunna besöka en inomhuspark igen. Dock kan vi inget lova men ni har vårt ord att vi försöker på alla vis! Till er som varit med och byggt parken - Vilka hjältar! Vi är er för evigt tacksamma. Parken kommer att kunna utnyttjas fram tills slutet av april. Vi måste dock få återkomma med ett specifikt datum så snart vi vet mer. 

Fotboll
Tyvärr så kommer vi att rulla ihop vårt gräs och utrymma fotbollsplanerna redan nu den 1 april. Alla bokningar efter den 1/4 måste tyvärr ställas in och vi hoppas att era fotbollsträningar kan fortgå på annan plats. Som tur var så har ju många röstat för inomhusfotboll i kommunens regi.  

Senior-Onsdagar
Vårt grymma seniorgäng!! Vi är så otroligt ledsna över att behöva lägga ner denna del i verksamheten som betyder så otroligt mycket för så många av er och oss. Vi hoppas att kommunen eller annan privat aktör som läser detta kan förstå vikten i att lägga fokus på seniorer. Att få komma ut och träffa nya bekanta, skratta och motionera. Det tar varken lång tid och kostar heller inte mycket pengar. Ett gott skratt förlänger livet! 

Containerparken/ The Box
Alla event, matgäster, musikartister/artister - tack ännu en gång för att ni väckt liv i byggnaden med toner, skratt och magi! Vi hoppas att kunna uppleva the box på annan ort inom kort. Vi siktar mot att ha öppet fram tills slutet av april. 

Tack! 
Till er alla som hjälpt till att göra Mono Loco till den plats den är idag - TACK, vi hade inte kunnat göra det utan er! 

Vi vill även tillägga att vi sedan öppning har försökt att hitta ett samarbete med kommunen för att kunna skapa en hälsosammare fritid för många olika sporter och åldrar. Det är en besvikelse att kommunen inte kan öppna upp ögonen för de privata aktörer som vågar gå in och satsa med eget kapital och göra något som gynnar befolkningen. Privata företag betalar otroligt mycket skatt som i sin tur ger tillbaka in till kommunen och skapar arbetsplatser för befolkningen. Detta är något som måste diskuteras oftare. Det finns otroligt mycket underbara företagare där ute som tillsammans med kommunen kan skapa en bättre framtid för Falun. Sänkt dem inte, lyft dem!!  

Vi har lärt oss en massa, växt, skapat nya bekantskaper, otroliga minnen, skrattat, gråtit, förändrat, tänkt om. 

Men filosofin är densamma - Ta hand om det man har kärt! 

Om ni har frågor eller funderingar kring allt detta så ber vi er att maila till hanna@monoloco.se

Tack för vårt lilla äventyr! 

Simon och Hanna