THE BOX

Vad händer i boxen?

Vad händer i boxen?

I Boxen kan du komma och käka en god pizza från p-za eller matig sallad till lunch, eller varför inte ta en fika, öppettider för café och pizza är alla dagar 11-16. Vi erbjuder även salsakurser på onsdagar, acro yoga på torsdagar, och glöm inte att följa våra sociala medier där vi såklart lägger upp när nya, spännande saker händer i boxen! (länkar till soc.media) Vi ordnar även födelsedagskalas, företagsevent och kick-offs, föreningsevent mm. Vill ert företag, kompisgäng eller förening göra något kul, släng iväg ett mejl så skräddarsyr vi ihop något som passar för just er, mejla på info@monoloco.se
image

Välkommen in att äta en rykande färsk pizza, bakad i vår stenugn. Vi har pizzor för alla, toppade med kött, ost eller vegansk oumph. Perfekt till pausen i klättringen eller för lunchen med kollegorna. P-za är öppet varje dag 11-16. Vill ni ha ett event med mat utöver dessa tider, mejla oss på info@monoloco.se så ser vi till att ordna något som passar er.

image

Kom in i vårt mysiga café för en kaffe och kaka! Eller kanske en matig sallad eller wrap till lunchen. Cafeét har öppet varje dag kl 11-16. 

Vill ni ha fika i samband med någon annan aktivitet eller ett event, mejla oss på info@monoloco.se så ser vi till att ordna något som passar er.

 

image

Kom in och kika på Reimas utbud av barnkläder för utomhusbruk i alla väder! Toppkvalité med funktionella kläder som garanterar att ditt barn kan vara aktiv och slippa frysa eller bli blöt. Ett varierat utbud av Reimas kläder och skor finns i en av våra containerbutiker.

image

På Atler outdoor hittar du ett stort utbud av högkvalitativa produkter inom flugfiske, friluftskläder och friluftsliv. Atler outdoor är återförsäljare för bland annat Reima och Loop.

image

Kom in och testa Loops högkvalitativa utbud av redskap och kläder för flugfiske. Vi har flugspön, flugrullar och linor. I klädväg har vi bland annat T-shirts, skjortor, byxor, skaljackor och dunjackor. Du hittar Loops produkter i en av våra containerbutiker.

image

Hos oss kan du köpa din klätterutrustning. Vi har ett varierat utbud av utrustning och klätterskor. Vi säljer skor från bland annat five ten, tenaya och boreal. Vi har kalk, kritpåsar quickdraws, repbromsar mm. Kom till vår reception i klätterhallen så hjälper vi dig med vad du än behöver!