PRIVATTRÄNING

VÄLKOMMEN TILL MONO LOCO GENERATION

PRIVATTRÄNING

Mono Loco Generation är en sektion hos Mono Loco vilken vi helhjärtat inom spelarutbildningen via aktiviteter med våra mycket kunniga, erfarna och utbildade fotbollsinstruktörer. Vi förser spelare i alla åldrar och nivåer specialträning i form av framförallt träningspass, utbildningsdagar och camps.

Med ML Generation bryter vi ny mark där vi erbjuder högkvalitativ spelarutbildning - för alla. Vi anordnar träningsupplägg som är roliga, lärorika och tävlingsinriktade med en tydlig koppling till positiv förstärkning. Kort och gott erbjuder ML Generation en sund miljö för inlärning där spelaren ges en unik möjlighet att pusha sig själv och utvecklas med målet att nå sin fulla potential.


Våra ledare kan anordna aktiviteter med allt från 1 spelare till att träna större grupper upp till 36 spelare. Vi skräddarsyr träningsupplägg som är anpassade efter träning/träningsgruppernas förmågor samt utifrån vilket moment de vill träna extra på och/eller bedöms behöva utveckla.


Våra instruktörer hör till de bästa i Dalarna varav flera har erfarenhet av spel på elitnivå samt har genomfört högre fotbollsledarutbildningar. Med sina kompetenser kommer instruktörerna vara goda förebilder och inspirationskällor till det fortsatta lärandet inom spelet fotboll. Spelarna uppmuntras till att bli mästare med bollen för att kunna följa i sina idolers fotspår - Messi, Rapinoe, Ronaldo, Asllani, Ibrahimovic, Lindahl. Vi vill ge spelarna verktyg som behövs för att kunna spela fotboll som sporten är menad att spela - för att underhålla och inspirera. Klicka här för att läsa mer om instruktörerna.


TRÄNINGSPASS

Boka här

Våra mindre träningsgrupper är designade till att fokusera på de områden som en spelare behöver lyckas med inom den moderna fotbollen. Mono Loco Generation kommer att hjälpa spelarna att förbättra sin teknik, fysik, speluppfattning/spelförståelse och mentalitet - med och utan bollen. Spelare med ambitioner att bli bättre fotbollsspelare erbjuds att få en ärlig bedömning av deras förmågor inklusive vad de behöver jobba på för att ta nya steg inom fotbollen. Vi arrangerar 4 olika typer av koncept: Specialträningar , Spel + Feedback , Fotbollsträningar och Privatträningar .

Specialträningarna fokuserar via olika väl genomtänkta tema på utvecklingen av den enskilde spelaren under ledning av våra kunniga instruktörer. Spelarna jobbar i grupper upp till 16 spelare indelade efter årgångar - mixat pojkar och flickor - där ledarna fokuserar på hur varje spelare utför momenten samt instruerar i hur spelaren kan bli bättre inom varje moment. Varje pass är 1 timme långt, vilket räcker gott när det kommer till intensiva övningar på mindre yta. Gäller för spelare födda 2007-2010.

Spel + Feedback är precis som det låter. Först uppvärmning sedan spel i form av kortare 5 A Side-matcher där spelarna ges feedback från gruppens instruktör mellan matcherna - både individuellt och kollektivt. Även i denna grupp jobbar vi med teman, samma tema som respektive specialträning jobbat med under samma vecka (specialträningarna kommer alltså läggas in tidigare i veckan). Att i nära anslutning till specialträningen ta in passets moment till spel kommer bli väldigt effektivt sätt till spelarutvecklingen. Passet pågår i 1 timme. Gäller för spelare födda 2007-2010.

Fotbollsträning för flickor och pojkar födda 2011-2012 ledde av instruktörer från Mono Loco Generation. Vårt mål är att barnen ska få träna fotboll och lämna träningen med en längtan till nästa pass. Vi jobbar med spelarutbildning utifrån spelarnas nivå både satt till mognad och hur långt de kommit i sin fotbollsutveckling. Varje träning har ett tema. Kul och lärorikt helt enkelt!

Boka här

Privatträningar kan till alltifrån enskilda spelare till hela lag och grupper. Vi vill ge alla möjligheten att få ta del av våra duktiga instruktörer och deras spelarutbildning. Vi skräddarsyr ett pass till er utifrån dina önskemål! Kontakta oss via E-post: erik@monoloco.se så hjälper vi er vidare.

Pris och medlemsrabatter

Specialträningar, Spel + Feedback och Fotbollsträningar bokas om hela månader där de som bokar passager i november kommer att ha förtur på passagen även framledes, där vi ännu bara öppnat för bokningar i november. Passen kommer arrangeras fram till slutet av april. Kostnaden ligger på 300:-/månaden för samtliga av dessa 3 typer av träningskoncept (4 tillfällen), enskilt. Däremot har vi rabatterade priser för våra medlemmar: 34% rabatt vid bokning av ett koncept. Vid bokning av både Specialträning och Spel + Feedback tillkommer ytterligare 50:- rabatt. Rabatter får medlemmarna via rabattkoder som vi skickar ut via mail. Ta del av våra medlemsrabatter genom att bli medlem i Mono Loco Generation: https://monoloco.se/pages/medlemskap-mono-loco-generation Medlemskapet är helt gratis!