Jenny Andersson

Kunnig ledare med flerårig erfarenhet av att leda distriktslag

Om vi ska anordna Dalarnas bästa fotbollscamp krävs en mycket kompetent ledarstab, därför har vi valt ut våra ledare med stor noggrannhet och för detta läger passar Jenny Andersson som handen i handsken. Med sin långa erfarenhet som klubblagstränare för ungdomslag samt 4 säsonger som DFK (distriktsförbundskapten) för flickorna i Dalarnas distriktslag kommer Jenny vara väldigt viktig i utvecklingen hos campets flickor födda 05/06 under vecka 30.

Jenny innehar flertalet utbildningar inom fotbollen, bl.a. A Ungdom samt utbildningar i både Real Madrids och Valencias akademier. Dessutom utbildar Jenny tränare för C- och B-diplom via Dalarnas Fotbollförbund.

Ålder: 45 år
Bor: Ludvika

Bästa fotbollsminnet: "Det är så många fantastiska minnen som har med fotboll att göra som spelare, tränare och åskådare. Jag kan inte välja. Som tränare är lyckan när spelarna och verkligen lyckas bra på matcherna med det vi har tränat på."

Bästa spelare du tränat: "Jag tränar ungdomar och där är det fokus att ge spelarna en bra utbildning. Vi har många tjejer i länet som har fått möjlighet att prova på landslagsverksamhet där föreningarna gjort ett bra jobb."

Vad ser du fram emot mest med campet?

"Att få träffa ungdomar som har ett stort intresse för fotboll och kunna stöta dem under ett antal träningar för att förhoppningsvis kunna bidra med att de känner att de utvecklas under veckan."

Med Jenny vid rodret säkerställer vi att spelarna kommer att få en mycket lärorik och utvecklande vecka!