Om fotboll

Mono Loco 5-manna Fotboll

Mono Locos inomhus 5-a-side tar med Falun till en helt ny nivå av fotboll. Snabb och teknisk fotboll tvingar spelaren att utveckla deras kontroll, finess och reaktionsförmåga. 5 a-side fotboll ökar hastigheten och utmanar din teknik.

Våra fotbollsplaner är gjorda av FIFA-godkänt artificiellt gräs. Vi på Mono Loco tycker det är viktigt att reflektera kring hur man påverkar miljön och har valt att använda ett miljövänligt ifyllningsmaterial som inte frisläpper cancerframkallande.

Så varför inte....

  • Gå med i en av våra ligor.
  • Utmana dig själv och testa dina fotbollskunskaper mot de bästa i falun.
  • Boka ditt barns födelsedagskalas hos oss för ett oförglömligt födelsedagskalas.

Hur fungerar ligorna hos Mono Loco?

  • Alla våra ligor vare sig det är manliga, kvinnliga eller blandade lag spelar under minisäsonger som varar i 8-13 veckor. Man spelar mot varje motståndarlag två gånger på en säsong.
  • Matcherna pågår i 40-50 minuter per gång.
  • Några av våra ligor är högst tävlingsinriktade men vi har även andra alternativ för dig som inte vill spela för kung och fosterland. Ligor som Veteranligan, studentligan och våran kommande skolliga kommer snart att kunna erbjudas. Vi kommer alltid att ha ögat öppet för möjligheten att öppna fler ligor med flera divisioner om intresset finns. Kontakta oss så kan vi hjälpa dig hitta rätt liga för dig baserat på din erfarenhetsnivå och kunskap.

Oavsett om du och ditt fotbollslag behöver en extra match, träning eller om ni är ett gäng vänner som vill ha roligt tillsammans efter en lång arbetsdag så kan vi anordna det ni letar efter. Ta endast på dig matchtröjan så löser vi resten vad gäller dommare, bollar, pokaler och administration. Vad säger du? Sugen på att spela?

Men ta oss inte bara på våra ord, kolla på när Neymar Jr. och hans vänner Gabriel Jesus och Djibril Cissé spelar boll

Boka en fotbollsplan