THE BOX

Food shops & events

Vad händer i boxen?

I boxen kan du komma och käka en god pizza från p-za eller matig sallad till lunch, eller varför inte ta en fika?

Glöm inte att följa våra sociala medier där vi såklart lägger upp när nya, spännande saker händer i boxen! @theboxfalun

Vi ordnar även födelsedagskalas, företagsevent och kick-offs, föreningsevent. Vill ert företag, kompisgäng eller förening göra något kul, släng iväg ett mejl så skräddarsyr vi ihop något som passar för just er! info@monoloco.se
image

Pizza från p-za mini


Välkommen in att äta en rykande färsk pizza, bakad i vår stenugn. Vi har pizzor för alla, toppade med kött, ost eller vegansk oumph. Perfekt till pausen i klättringen eller för lunchen med kollegorna. 

Vill ni ha ett event med mat utöver dessa tider, mejla oss på info@monoloco.se
så ser vi till att ordna något som passar er!

image

Coco Loco café


Kom in i vårt mysiga café för en kaffe och kaka! 

Vill ni ha fika i samband med någon annan aktivitet eller ett event, mejla oss på info@monoloco.se så ser vi till att ordna något som passar er.

 

image

Escape Room


Escape Room är en uppslukande upplevelse där du och dina vänner kastas in i ett äventyr. På 60 minuter ska ni lösa ett mysterium inne i ett av våra rum.
Rummet är designat och inrett helt utifrån den historia ni precis fått berättad för er. Allt i rummet är till för att vändas och vridas på för att slutligen kunna lösa mysteriet och öppna dörren ut.
image

Atler outdoors


På Atler outdoors hittar du ett stort utbud av högkvalitativa produkter inom flugfiske, friluftskläder och friluftsliv. Atler outdoors är återförsäljare för bland annat Reima och Loop. Du hittar Atler outdoors produkter i en av våra containerbutiker.

image

Loop


Kom in och testa Loops högkvalitativa utbud av redskap och kläder för flugfiske.
Vi har flugspön, flugrullar och linor. I klädväg har vi bland annat T-shirts, skjortor, byxor, skaljackor och dunjackor. Du hittar Loops produkter i en av våra containerbutiker.