Survival game

Nu kan du sätta ihop ett team och anta utmaningen tillsammans med vänner, arbetskamvrater, på möhippan eller svensexan.

 

 

Survivalgame är ett äventyr som utspelar sig i Dalaskogarna. Under en hel dag där du och ditt team ska med små medel navigera er, lösa utmaningar och trotsa skogens hinder för att ta er ut ur knipan och klara uppdragen ni ställs inför under dagen. Allt kommer att börja med att ni får en ögonbindel och sedan blir gruppen transporterade och avsläppta någon stans i skogen. Med en snutt karta ska ni ta er till dagens första checkpoint där ni kommer stöta på ett uppdrag, en utmaningen eller något liknande. För att komma vidare i äventyret måste ni lösa uppgifterna tillsammans längs vägen. Ni kommer få ta er genom besvärlig terräng, över vattendrag och sjöar, och allt måste lösas av gruppen. 

Under dagen kommer vi se till att ni får i er mat och vatten, belöningarna kommer vara anpassade beroende på hur bra gruppen presterar när ni löser era utmaningar. 

Detta är en heldag för dig och dina arbetskamrater eller vänner ute i friska luften där ni får gnugga era geniknölar, samarbeta och röra på er (åldersgräns 18 år). I paketet ingår allt för att hålla sig över ytan under dagen, vi avslutar  äventyret med en trevlig middag på Mono Loco.

Pris: 1495kr/ person

Antal: 8-12 deltagare

 

Vi skräddarsyr äventyren individuellt efter gruppens storlek och utmaningsnivå, kontakta Micke för mer information eller bokning.

Datum kan anpassas efter önskemål från 13 juni 2021

 

Boka äventyr för din grupp:

micke@monoloco.se

Tel: 076 301 30 77