September Rain

 

September rain! Höstens boulder* event med bankett och Finalkväll den 1 Oktober!!

Den 1 september startar vi höstens boulder*event September Rain! Det kommer att pågå under hela september och avslutas med en härligt spännande finalkväll den 1 oktober.

Som vid tidigare upplagor så gäller det att klara av så många av de boulder problem som kommer att sättas upp under september månad och finalkvällen. Vi kommer att sätta upp mellan 4-8 nya problem i olika svårighetsgrader varje vecka där flashade problem ger extra poäng.

Man kan tävla i 2 olika klasser AMATÖR eller PRESTIGE Denna gång kommer vi att även ha en mycket spännande finalkväll den 1 oktober med Olympisk Tema!!

Finalkvällen kommer att bestå av 5 st nya boulderproblem. Man har fram till kl.20 på sig att klara dessa problem. Kl. 20.30 kommer de tre bästa i varje klass sedan att få tävla i en “Olympisk final” där dom skall tävla i 1 boulderproblem, 1 toppreps led samt 1 speed climbing.

Bästa sammanlagda resultat i dessa 3 grenar står sedan som vinnare i September Rain!! Direkt efter finalen blir det prisutdelning samt Finalbankett med specialpris på pizza och dryck i Coco Loco.