Other activities

Birthday Parties

Boka ditt barns födelsedagskalas hos Mono Loco; 60 minuter fotboll eller klättring på en av våra inhägnade inomhusplaner eller uppe på väggen. Våra barnkalas inkluderar allt du behöver för ett lyckat firande! På Mono Loco vet vi hur man firar födelsedag så låt oss sköta firandet så du slipper att stressa. God mat och våra engagerade värdar ger den lilla extra kryddan till evenemanget och ser till att de unga får en speciell dag. Dessutom får födelsedagsbarnet en speciell fotbollströja signerad av alla deltagare som ett minne med sig hem.
Read more

För att boka hitta en ledig tid i vår kalender

MonoLoco Adventure Camps

Short introduction to what MonoLoco adventure camp is to catch the attention of the reader without giving them the whole idea and concept
Read more Lots of info about our camps

AcroYoga

Acroyoga är en lekfull och rolig träningsform med en blandning av yoga och akrobatik. Specifikt för acroyoga är att övningarna genomförs två och två eller i grupp och ger därmed mycket kroppskontakt och många skratt. Allt man behöver är kläder du kan röra dig fritt i och en glad och positiv inställning.
Read more Tid: 18.00 - 19.00 Onsdagar

Kostnad: 80 kr

Du är mer än välkommen att komma själv så löser våra instruktörer det så att alla kan delta.

Om du har svårt att hitta barnvakt är du välkommen att höra av dig till oss på info@monoloco.se så försöker vi hitta en lösning tillsammans.

Lektionsinnehåll:

10 minuter uppvärmning

4-6 olika övningar

5 minuter avslut

Book an activity