Monkeybusiness klättring & sportklubb Falun

Vilka är vi och hur hör vi ihop med Mono Loco
Monkey Business Klättring- & Sportklubb är en ideell idrottsförening inom klättring och fotboll, vi bedriver också andra outdoor aktiviteter som tex Ape Quest och Ape camp för barn och ungdomar. Vårat huvudsyfte är att verka för mer fysisk aktivitet för framförallt barn och ungdomar. Föreningen startades hösten 2020  och vi är  anslutna till Svenska Klätterförbundet samt Riksidrottsförbundet.

 

Monkey Business Academy är vår barn och ungdomsverksamhet inom klättring. Läs mer här

Ape Summer camp, Ape Quest, Ape Camp winter är läger vi bedriver tillsammans med Mono Loco som huvudsponsor.

 

Relationen till Mono Loco har uppstått naturlig då vi bedriver största delen av föreningens verksamhet i Mono Locos lokaler. Mono Loco är en av våra sponsor och samarbetet syftar helt till att i enlighet med våra stadgar och visioner verka för fysisk aktivitet. 

Medlemskap hos oss tecknas årsvis men måste förnyas varje år i januari årligen oavsett om man blivit medlem senare (av administrativa skäl). I medlemskapet ingår framför allt en försäkring som täcker oss som medlemmar när vi deltar i föreningens aktiviteter.

Pris vuxna: 300 kr 

Pris barn (till 18 år) 160 kr

Klicka här för att bli medlem. Alla barn och ungdomar som deltar i våra avgiftsbelagda verksamheter blir automatiskt medlemmar i föreningen fram till årets sista dag.

Under 2021 kommer vi att dela webbsida med Mono Loco då vi vill ha så lite kostnader och administrativt arbete som möjligt. Vi finns även på Facebook där man kan följa oss och vad som händer i föreningen. Vill man engagera sig i verksamheten på något vis är man välkommen att kontakta oss via epost.

Kontakt:

mbksfalun@gmail.com

Dokument:

Stadgar 2021

Årsmöte 2020

Årsmöte 2021

 

Välkommen till vår förening

 

 

Sponsor 2021