Marcus Pereira

Passionerad ungdomstränare ️och före detta Portugal-proffs

Marcus Pereira
Dalarnas bästa fotbollscamp har rekryterat en av Dalarnas mest lovande tränare. Marcus är med sina erfarenheter som spelare på hög nivå samt framgångsrik ungdomstränare en välkommen förstärkning till Mono Loco Summer Football Camp. Med sin fotbollsutbildning i AIK samt ett proffsäventyr i Primera Liga-klubben CS Marítimo (Portugal) vet Marcus vad som krävs för att nå proffsdrömmarna.

En välutbildad tränare (UEFA B och A Ungdom) som senaste fem åren utvecklat spelare i Dalarna både som tränare och instruktör på gymnasie- och högstadieskola.

Ålder: 30 år
Födelseort: Solna
Moderklubb: AIK
Favoritspelare: Robert Lewandowski och Bruno Fernandes
Bästa fotbollsminne: "Svårt att välja, men jag blir otroligt glad när spelare man har varit tränare åt hör av sig och berättar att de fått användning för de saker som jag lärt dom. Det är väldigt roligt att höra och höjer motivationen att jobba hårt för att utveckla spelare."

Vad ser du fram emot mest inför campet?

"Det jag ser fram emot är att få möjligheten att utveckla unga och hungriga spelare. Spelare som är duktiga och vill bli ännu bättre."

Med mycket hjärta i det han gör kommer Marcus ställa höga krav och göra allt för att få ut det mesta ur varje spelare som deltar i campet.