Klätterhallen

intro

Drop in/klättra på Mono Loco

Vill du klättra klättervägg? Varmt välkommen in till oss på Mono Loco!

Vår klätterhall består av både boulderväggar och repväggar. För att komma och klättra hos oss behöver du inga förkunskaper eller ha gått kurser. På våra boulderväggar får vem som helst klättra så länge ni följer hallens regler. Vi arbetar självklart efter svensk klätterförbundets normer och standard. Du kan lösa engångsbiljett och hyra skor. Är det första gången ni kommer så säg till i kassan så får ni en kort introduktion till hur det går till i hallen. Du får komma och klättra när du vill under våra öppettider, som du hittar här

Pris för drop-in klättring:

biljett vuxen (över 16 år): 140 kr

biljett barn (under 16 år): 90 kr

barn under 6 år går in gratis tillsammans med betalande vuxen

hyra skor: 30 kr

hyra sele: 20 kr

hyra repbroms: 20 kr

Vad är bouldering?

Bouldering är en rolig form av klättring utan rep och höjder. Våra boulderingväggar är 4.5 meter höga med stora tjockmattor under för att dämpa eventuella fall. Allt som krävs för att komma igång och att ha kul är ett par klätterskor, något du kan hyra hos oss! Styrka, teknik, balans och uthållighet kommer senare! Du behöver därför ingen dyr utrustning eller erfarenhet att komma igång med bouldering, fokuset ligger på klättringen. Det är du, väggen och dina vänner som hejar på.

 

Vad är repklättring?

Våra repväggar tillåter dig att klättra upp till 12 meter på väggen! Vi har strikta säkerhetsregler när man klättrar och säkrar med rep. Man måste vara två personer och personen som säkrar måste gått en utbildning och ha grönt eller rött kort. Kolla i vårat schema för att se möjligheterna till att gå en utbildning eller pröva på att klättra på väggen med en certifierad instruktör. 

Vill du ha lite mer introduktion till klättring?
Vill du få lite tips och en grundläggande introduktion till klättring? Då kan du gå vår kurs Introduktion till klättring. Du kan anmäla dig till kursen här eller läsa mer under kurser för vuxna och kurser för barn.  

Vi har ett stort utbud av kurser för både barn och vuxna, så är du intresserad av att ta grönt eller rött kort, eller fördjupa dina klätterkunskaper och teknik, kika vidare under flikarna kurser för vuxna och kurser för barn.