Välkommen till specialiserad målvaktsträning med MLFC.

Hej, mitt namn är Simon Hedman och jag ska tillsammans med Monoloco (MLFC) börja anordna målvaktsträning för barn och ungdomar runt om i Dalarna. Jag spelar själv fotboll som målvakt i Forssa BK där jag även tränar föreningens ungdomsmålvakter men jag bor i Falun. Tanken med MLFC är att hjälpa unga spelare i deras utveckling för jag vet själv från egen erfarenhet hur svårt det kan vara att få specificerad träning i form av MV-träning som barn/ungdom då möjligheten helt enkelt inte fanns där för mig.

 Varför är MLFC viktigt?

 MLFC är en plats för dig som vill utvecklas inom fotbollen, vi som tränare har erfarenhet och kunskap som kommer hjälpa dig på och utanför fotbollsplanen. Vi har faciliteter inomhus vilket gör det möjligt bedriva träningen året om. Målvaktsträningen kommer givetvis finnas tillgänglig för alla åldrar och kön.

Vad betyder MLFC för mig?

Det är en utmärkt möjlighet att få den träningen som just DU behöver, en möjlighet jag önskade hade funnits när jag var i början av min karriär. Därför vill jag vara med i detta projekt för att hjälpa unga målvakter i deras utveckling så att de inte behöver kämpa lika mycket som jag fick göra för att få till den träningen som behövs för unga målvakter.


Vad är din erfarenhet av fotboll/tränare.

Jag spelar som målvakt i ett seniorlag i Borlänge, där jag även tränar ungdomsmålvakterna i föreningen. Jag har spelat tillsammans med allt ifrån juniorspelare till professionella spelare och haft tränare med Allsvenska meriter vilket jag har dragit mycket lärdom av.

 Vad är en bra förebild för dig och varför? En bra förebild för mig är någon som inspirerar mig att bli ännu bättre, en som kan kombinera utveckling med glädje och en som behandlar alla med respekt och hänsyn oavsett ålder, kön, religion osv.

Vi kommer att starta upp dessa målvaktsträningar 13/9 (måndag v.37) då hela vecka 37 OCH vecka 38 är GRATIS FÖR ALLA så långt platserna räcker.De tider som finns tillgängliga är:

Måndag; 16:50-17:50 (samling 16:35)
Måndag; 18:00-19:00 (samling 17:45)

Fredag; 16:50-17:50 (samling 16:35)
Fredag; 18:00-19:00 (samling 17:45)

Därefter kommer vi starta upp ett 5 veckors program i 4 olika grupper där vi är 6-8 målvakter.

Varje målvakt kommer att träna ett målvakts pass per vecka i fem veckors tid det motsvarar totalt 5 målvaktsträningar. Detta kommer kosta 150 kronor/målvakt för varje målvakts pass. Under den här perioden så kommer vi gå igenom många olika moment som en skicklig målvakt behöver till exempel Greppteknik, Fallteknik, Tillslag, Positionering osv

Sedan kommer det även finnas mer individuella pass då vi är 1-2 målvakter vilket kommer möjliggöra att jag kan anpassa träningen ytterligare till det just DU behöver för att utvecklas inom målvaktsspelet. Dessa pass kommer kosta 300 kronor/målvakt för en timmes träning. Man BOKAR IN SIG genom att skicka ett mail till football@monoloco.se med rubriken “individuell träning”. Tiderna kommer vara flexibla så att det passar DIG. Perfekt träning för dig som vill uppnå DIN fulla potential!

FOR THE PLAYERS BY THE PLAYERS!

powered by Glofox