Events

Vill ditt företag organisera ett team building event, ha en kick off för en  ny grupp eller prova något annat som afterwork. Kontakta oss eller läs mer nedan.

 

Att investera betyder inte att man alltid investerar i materiella saker eller ting!

På ett företagsevent hos oss på Monoloco investerar man i en medarbetare, en grupp medarbetare eller kunder! Man investerar en gruppkänsla eller i en långvarig kundrelation!

Vi lovar att vi kan hjälpa er att på ett väldigt roligt,spännande och utmanande vis få era medarbetare eller kunder att växa både som individer men även i grupp! 

FÖRETAG FÖDELSEDAGSKALAS 

Fotboll

5-a side fotboll är en fantastisk rolig form av fotboll!

På inomhus med konstgräs och sarg runt om så blir detta en väldigt fartfylld och rolig form av fotboll. På Monoloco har vi 3 st FIFA godkända 5 a-side planer som väntar på er! Tillsammans med ert företag så kan vi arrangera en rolig turnering eller skojig match med kollegorna. Såklart bistår vi med domare!

 

Vad sägs om att slå en tunnel på din chef eller skruva in en frispark!

 

Klättring

Klättring är verkligen något de flesta kan utöva. Vi gör det bara på olika nivåer!

Så fantastiskt roligt både som träningsform men även som en ren upplevelse. Här har ni möjlighet att utmana kollegor eller vänner på våra 12 m höga klätterväggar!

Tillsammans med våra duktiga instruktörer som ser till att ni klättrar säkert men även ger er klättertips och glada tillrop! Eller så är kanske bouldering(klättring utan rep) på våra 4,5 m höga boulderväggarär nog så utmanande.  Oavsett så kan vi lova er en höjdarupplevelse!!

 

Acro Yoga

Acroyoga är ett lekfullt och ett kul sätt att röra på sig med en härlig blandning av yoga och akrobatik. I denna form av yoga utförs övningarna två och två eller i små grupper. Det gör att man stärker tilliten till varandra på väldigt roligt och nyttigt sätt.

Fantastiskt roligt att utöva tillsammans med kollegorna eller vännerna.

Övningarna aktiverar hela kroppen med mycket fysisk aktivitet och glada skratt tillsammans med våra duktiga instruktörer. 

Team Building 

Vill ni utveckla samarbetet, kommunikationen eller gruppkänslan i ert företag eller i en grupp? Kanske teambuilding med Acroyoga eller på klätterväggen!

Vi kan sätta ihop en skräddarsydd lösning som passar just ert företag.

Eller vill ni bara ha en rolig upplevelse tillsammans med kollegorna?

Kontakta oss så fixar vi ett upplägg som passar er.

 

 

 

 

FÖRETAG 

FÖDELSEDAGSKALAS