Fotboll


MONO LOCO ÄR FALUNS NYA INOMHUSARENA FÖR 5 A SIDE-FOTBOLL - FRAMTIDENS FOTBOLL. 5 A SIDE VÄXER SNABBT RUNT OM I VÄRLDEN OCH NU STÅR SVERIGE OCH FALUN PÅ TUR, SÅ VAD VÄNTAR DU PÅ? VI ERBJUDER 3 INHÄGNADE PLANER MED FIFA-CERTIFIERAT KONSTGRÄS, PERFEKT FÖR ALLA NIVÅER AV FOTBOLLSSPELANDE.  DET FINNS MÅNGA OLIKA KONCEPT AV 5 A SIDE. HÄR KAN DU TILL EXEMPEL TITTA PÅ NEYMARS FIVE!

 BOKA EN PLAN HÄR

 

Vad är 5 A Side?

Klicka på länkarna för att se vad proffsen har att säga om 5 A Side. Kolla in hur Chelseas Jorginho började sin karriär: Jorginho

Eller ta en titt på hur Real Madrids Eden Hazard berättar om hans drömfemma: Eden Hazard

Om du gillar utmaningar, varför inte skapa ett lag och gå med i en av våra ligor? Vi anordnar seriespel som du och ditt lag eller dina vänner kan delta i - ett mycket bra sätt att hålla igång med bollen även under vinterhalvåret. Vi har ligor för alla åldrar. För mer information kontakta erik@monoloco.se

 

Mono Locos 5 A Side

Mono Locos 5 A Side tar Falun till en helt ny nivå av fotboll. Snabb och teknisk fotboll tvingar spelaren att utveckla sin kontroll, finess och reaktionsförmåga. Spelformen gör dig både snabbare och mer explosiv samtidigt som den utmanar din teknik.

Våra fotbollsplaner har FIFA-certifierat konstgräs - bästa möjliga kvalitet. Vi på Mono Loco tycker det är viktigt att reflektera kring hur vi kan påverka miljön och har valt att använda ett miljövänligt fyllningsmaterial som inte frisläpper carcinogener.

Så varför inte...

  • Gå med i en av våra ligor
  • Utmana dig själv och testa dina fotbollskunskaper mot de bästa spelarna i Falun
  • Boka ditt barns födelsedagskalas hos oss för en oförglömlig dag

Hur fungerar våra ligor?

  • Alla våra ligor spelar under minisäsonger vilka varar i 8-13 veckor. Ditt lag kommer spela mot varje motståndarlag 2 gånger under en säsong.
  • Matcherna spelas antingen 2x20 eller 2x25 minuter
  • Några av våra ligor är mer tävlingsinriktade men vi har även andra alternativ för dig som inte vill spela för kung och fosterland. Ligor som Veteranligan, Studentligan och våran kommande skolliga kommer snart att kunna erbjudas - med mera. Vi kommer alltid att ha ögat öppet för möjligheten att öppna fler ligor med flera divisioner om intresset finns. Kontakta gärna oss. Vi kan hjälpa till att hitta rätt liga för dig baserat på din nivå och dina ambitioner.

Oavsett om du och ditt fotbollslag behöver en extra match, träning eller om ni är ett gäng vänner som bara vill ha roligt tillsammans efter en lång arbetsdag kan vi anordna det ni letar efter. Ta endast på dig matchtröjan sen löser vi resten vad gäller domare, bollar, pokaler och administration. Vad säger du, visst blir du sugen på att spela?

 

BOKA EN PLAN HÄR