Företagsmedlemskap hos Mono Loco

För ett friskare, kreativare, gladare och lönsammare företag 

Varför företagsmedlemskap på Mono Loco?

Fysisk aktivitet och friskvård är en investering för företag som genererar hälsosamma medarbetare, positiva arbetsgrupper och i längden ökad lönsamhet. Att erbjuda möjligheter till fysisk aktivitet är en preventiv insats för att minska sjukfrånvaro och öka välmåendet på jobbet/arbetsplatsen. 

Vad är företagsmedlemskap?

Vi erbjuder idag företag ett särskilt medlemskap som innebär att ni har ett medlemskonto för företag med klippkort hos Mono Loco. Klippkort fungerar så att era medarbetare kommer och deltar i de aktiviteter vi erbjuder och klipp dras då från ert konto. Allt de behöver göra är att anmäla i receptionen när det kommer.

Vi har två olika klippkort. 

Ett kort för drop-in aktiviteter där ett klipp dras per person och aktivitet. Detta används för exempelvis klättring, salsa, yoga. Klippkortet kostar 100 kr per klipp (20% rabatt vid köp av 10 eller fler klipp)

Ett kort för fotbollsplan som gäller aktivitet på fotbollsplan, oavsett antal deltagare. Klippkortet kostar 400 kr (20% rabatt vid köp av 10 eller fler klipp).

Vad erbjuder vi?

Vi erbjuder idag klättring, fotboll eller andra aktiviteter på fotbollsplanen såsom boule, softball mm, och salsa som fasta aktiviteter, och vill ni göra något annat kan vi självklart planera ett specialevent. 

 Andra aktiviteter?

Självklart kan vi också erbjuda större events, kick-offs, after work eller andra engångsaktiviteter för ert företag. Vi har tidigare genomfört klippklättring utomhus, yoga, 5-kamp/teambuilding mm. Utöver vårt fantastiska café med lunchmeny och pizza bakad i stenugn, stoltserar vi numera också med fullständiga rättigheter och en nybyggd bar. För mer information och bokning, kontakta frida@monoloco.se