Företag

Företagsevent: 


Är det dags att vila ögonen från dataskärmen eller prata om annat än jobb med arbetskamraterna? Vi kan erbjuda en upplevelse som ni sent kommer glömma och roliga minnen att ta upp vid fikarasten!! 


Vi heter Mono Loco som är direktöversatt till "Galen Apa" från spanskan. Varför nu detta namn kan man undra? Vi tror att vi alla har en liten galen apa inom sig som vill leka av sig oavsett ålder, kön, storlek eller yrke. Visst kan vi alla släppa ner axlarna och ha kul, och kul är precis vad man har nere på Mono Loco. Vi har Dalarnas största klätterhall, Faluns första och enda inomhus fotbollsplaner, en container park med butiker, bio och café. 


Vad kan vi erbjuda dig och dina kollegor? 


Klätterpaket 1 - (90 min): 


Vi introducerar er till en form av klättring som heter Bouldering (klättring utan rep och sele på 4,5m klätterväggar med tjocka mattor under).

Repklättring på våra 12 m höga klätterväggar med sele och självklart utbildad personal som säkert guidar och håller i andra delen av repet. Minimum 5 personer 

250 kr/per person 


Klätterpaket 1+ Teambuilding  - (2,5 tim) : 


Vi introducerar er till en form av klättring som heter Bouldering (klättring utan rep och sele på 4,5m klätterväggar med tjocka mattor under).

Repklättring på våra 12 m höga klätterväggar med sele och självklart utbildad personal som säkert guidar och håller i andra delen av repet. 


Team building

Teambuilding aktiviteter skall inte bara vara lärorika, de skall också vara roliga!! Det hjälper gruppen att

förstå hur var och en löser problem eller tänker. På det sättet gynnas också gruppen av att vi förstår varandra bättre. Våra aktiviteter har fokus på just detta!Kaffe och dryck 


Minimum 5 personer 

380 kr/per person Extraval (Om man vill förlänga dagen och äta gott ihop kan vi erbjuda nedan alternativ som man kan kombinera med de olika paketen : 


Mat och dryckpaket Pizza 1: 


Pizza med alkoholfri dryck. 

P-ZA tillagar Faluns godaste pizzor. Italienska pizzor i världsklass och det självklara valet enligt oss på Mono Loco. 


Minimum 5 personer 

120 kr/per person 


Mat och dryckpaket Gourmet! 2: 


Vinprovning med 3-rätters middag. Ni får tillsammans med Food and Wine Service kombinera en meny som passar just ert företag för att sedan avnjuta maten tillsammans med en vinprovning.  


Minimum 20 personer 

500-600 kr/per personMat och dryckpaket Gourmet 3: 


Företagsmatlagning och Food relation. 

Föreställ dig en helkväll med champagne och tilltugg med en föreläsning om just mat och dryck. Tillsammans lagar ni sedan en gourmetmiddag tillsammans med professionella kockar. Middagen avnjuts sedan med högklassiga viner. 


Minimum 20 personer 

1500-2000 kr/per person