Skolor & föreningar

 

Allsidig rörelse som utmanar. 

 

 Klättring är en idrott kopplad till läroplanen i många avseenden. Barn och unga får träna bland annat balans, kroppsuppfattning, rotationer, korsrörelser, motorik,  höja plusen men inte minst hänga & kläng. 

 

Kom till oss på Mono Loco i Främby hallar på idrottslektionen, med fritids eller med klassen. Här kan ni klättra på våra 680 kvadratmeter stora väggar och komplettera det arbete som redan görs på skolans mark. Vi kan erbjuda en social miljö med stora ytor där alla har gott om plats oavsett behov.

 

I klätterhallen kan man klättra på våra boulderväggar utan rep med tjocka madrasser som skydd under. Man kan också utmana sig på lite höger höjder och använda sele och rep på våra väggar som är 12 meter höga tillsammans med en instruktör som sköter all säkerhet. Oavsett vad man väljer att göra så garanterar vi ett tillfälle för fysisk aktivitet som passar alla åldrar.

Pris per timme:

Bouldering 40kr/elev ink skor

Repklättring 80kr/elev ink utrustning & instruktör

Dessa priser är kraftigt rabatterade för att skolor och skolidrottsföreningar ska kunna erbjuda sina elever möjligheten att pröva på klättring, priserna gälle mellan 8:00-16:30 på vardagar. Har man dessutom en skolidrottsförening på skolan som är ansluten till Dalarnas idrottsförbund finns ofta möjlighet att söka medel via dom för besök hos oss eller andra likande arenor och aktiviteter.

Mono Loco kan även erbjuda skolor tre stycken inomhusplaner för fotboll eller andra liknande aktiviteter. Vill man ha en friluftsdag med stora möjligheter till rörelse är våra lokaler idealiska att hyra en dag. kontakta oss gärna, vi kan lösa det mesta som har med fysisk aktivitet och utmaningar att gör!

Fotbollsplan 300kr/timmen

 

Boka klättring eller fotbollsplan mellan klockan 09:00-16:30 måndag till fredag:

Mail: Info@monoloco.se

Tel: 0763013077

 

 Konstgräs på 5-aside planer med sarg och nät runt planen

Vi vill passa på att informer om rådande pandemi där vi fortfarande har försiktighetsåtgärder på plats i våra lokaler. Under dagtid har vi på Mono Loco  för avsikt att enbart ta in en grupp i taget i klätterhallen, med dom ytor som finns har vi stor möjlighet till att hålla avstånd till varandra. Vid bokning kommer vi att vilja ha en dilog med er om gruppens storlek och möjligheter till utrymmer under vistelsen.
Varmt välkomna till oss på Mono Loco