Avtalsvillkor

Mono Loco’s medlemsavtal gäller alla våra kunder som köper träningskort i vår anläggning.  

  • Medlemskap går att frysa upp till 30 dagar under 1 tillfälle per giltighetsperiod (gäller enbart 6- och 12 månaders medlemskap). För att frysa ett medlemskap ber vi er kontakta  info@monoloco.se eller besök oss på plats i receptionen. En förlängd frysning av medlemskap kan godkännas vid specifika fall, dock inte längre än 12 månader. (exempel;  graviditet, fysisk skada eller flytt till annan ort på grund av arbete eller studier. För att detta ska godkännas sa krävs giltigt intyg från barnmorska, läkare, arbetsgivare eller antagningsbesked från skola)  
  • Mono Loco äger rätt att genomföra prisändringar, ändra öppettider och villkor. Eventuella ändringar meddelas till kunden senast 30 dagar innan ändringen träder i kraft. Om du som kund ändrar dina kontaktuppgifter ber vi dig att maila korrekt information till info@monoloco.se
  • Väljer du som kund att inte motta våra informationsmail så ansvarar du själv för att hålla dig uppdaterad med ny information såsom ändring av öppettider eller prisändringar mm. 
  • Mono Loco ansvarar inte för avbrott i träningsmöjligheter som beror på omständigheter utanför vår kontroll (ex; brand, vattenskada, regeringsbeslut, inbrott, naturkatastrofer, terroristattack)
  • Mono Loco ansvarar inte för skada som orsakas av olycksfall till följd av felaktigt användning av utrustning eller att kunden inte följer de ordning och säkerhetsregler som finns tillhands. Kunden har ett eget ansvar att läsa och förstå våra regler.
  • Mono Loco tar inte ansvar för förluster eller skador av kundens ägodelar. Skåp finns tillgängliga i lokalen om man vill vara helt säker på att ens egna ägodelar inte skadas eller försvinner (glöm ej att att med ett lås)
  • Presentkort och klippkort har en giltighetsperiod på 12 månader. 

Maila eller kontakta oss gärna om du har några som helst frågor eller funderingar. 


Vi ses på Mono Loco