Ape Camps

 

 

Monkey Business Klättring- & Sportklubb Falun kommer tillsammans med Mono Loco och Aktivitetsgruppen Sjösidan ha den stora äran att lansera Apes Summer Camp 2020, Dalarnas roligaste äventyr i sommar!!

 

Ett sommarläger fullspäckat med äventy, variation och spännande aktiviteter för barn och ungdomar mellan 7-13 år.  Under veckorna 26-33 kommer Summer Apes att ha vår utgångspunkt från Mono Loco i Främby Hallar. Dagen startar kl 9:00 och avslutas efter en heldag av aktiviteter kl 15:30.

Våra aktiviteter under veckan som ditt barn kommer att få testa på

 • Klättring inomhus
 • Klättring utomhus
 • Stand up paddling (SUP)
 • 2047 science centre Experiment och vetenskap workshop
 • 5 A-side Fotboll (inomhusfotboll)
 • Parkour
 • Bollekar
 • Skogsäventyr
 • Art workshop
 • Bad & Vattenlek
 • 5-kamp
 • Lekar
 • Hinderbana

Hur ser dagen ut?
Våra veckoläger hålls måndag till fredag mellan klockan 9:00 - 15:30 under veckorna 26 - 33. Dagarna börjar och avslutas nere i Mono Loco's lokaler Främbyvägen 6, 791 52 Falun.

Exempel på en dag under Apes Summer camp
9.00 - Samling. Vi går igenom dagens aktiviteter och en snabb säkerhetsgenomgång. 

9.20 - Klättring står på schemat! Vi beger oss ut på äventyr till en bergsklippa. Barnen får ta på sig klätterskor, sele och hjälm. Våra utbildade klätterinstruktörer instruerar och säkrar barnen medans de får klättra olika klätterleder ute i naturen. Vi laddar batterierna halvvägs in i klättringen med frukt och dryck för att sedan fortsätta och testa på nya klätterleder. 

11.40 - Lunch. Barnen tar med sig egen lunch måndag - torsdag. Bra att tänka på att vi inte kommer ha tillgång till någon microvågsugn. Fri lek, transport tillbaka till Mono Loco.

13.00 - Vetenskaps workshop/ Art workshop - Programmera en robot eller skjut en vattenraket. Bara fantasin kan sätta stopp för vad som komma skall. Vi har personal som hjälper till och guidar barnen att komma igång. 

14.20 - fruktpaus 

14.30 - Parkour. Här hoppas vi över hinder och visar barnen coola trix. Våra instruktörer har lång erfarenhet inom denna gren och hjälper barnen att göra häftiga övningar. 

15.20 - Samling. Vi avslutar dagen med att gå igenom allt vi gjort och ger dem en sneak peak för nästa dags äventyr!

15.30 - Barnen får gå hem. 

Pris
2300kr - I priset ingår 5 dagars aktiviteter, 2 mellanmål dagligen, Utrustning,  Transport till utomhusaktiviteter samt Lunch på avslutningsdagen.
Early Bird erbjudande! 15% rabatt, gäller vid bokning under Maj månad.
Alla Mono Loco's medlemmar har tillgång till 15% rabatt vid bokning oavsett månad.

Medtages själv:
Badkläder, handduk, träningskläder och gymnastikskor. Fotbollskor kan medtas om man vill och har de dagar fotboll står på schemat. Egen lunch, måndag till torsdag. Då vi kommer att vara ute större delen av tiden är det bra att tänka på att vi inte kommer ha tillgång till någon mikrovågsugn. Bestick och egen vattenflaska.

Covid-19
På grund av Coronaläget så ber vi att alla som visar förkylningssymptom stannar hemma. Vi kommer att följa folkhälsomyndighetens regler och vid några ändringar angående läget i Sverige så kan Apes Summer camp 2020 behövas ställas in. Då returneras självklart hela kostnaden för lägret. 

Vi ser fram emot att apa runt i sommar 🐒
Registrera dig här

Eller
Läs mer om våra kvalifikationer och säkerhet