Klättring hos Mono Loco

Vi älskar klättring och vi hoppas på att du lämnar lokalen sed samma underbara kännsla! Vårat mål är att kunna förse dig med möjligheten att lära dig mer och utmana dig i en trygg och säker miljö. Oavsett om du är nybörjare eller har flera års erfarenhet, finns vår personal på plats för att uppmuntra och erbjuda vägledning på väggen. Kolla bland våra kurser och event för att se vad vi har att erbjuda utöver våra drop-in tider som gäller under alla våra regelbundna öppettider.  

 

Vad är Bouldering?

Bouldering är en rolig form av klättring utan repen och höjder. Våra bouldering väggar är 4.5 meter höga med stora tjockmattor under för att dämpa eventuella fall. Allt som krävs för att komma igång att ha kul är ett par klätterskor, krita och en kritpåse. Styrka, teknik, balans och uthållighet kommer senare! 

Du behöver därför ingen dyr utrustning eller erfarenhet att komma igång med bouldering, fokuset ligger på klättringen. Det är du, väggen och dina vänner som hejar på.

 

Klättring med rep

Våra repväggar tillåter dig att klättra upp till 12 meter upp för väggen!

Vi har strikta säkerhetsregler när man klättrar och säkrar med rep. Man måste vara två personer där personen som säkrar måste gått en utbildning för att få ett så kallat grönt eller rött kort. Kolla i vårat schema för att se möjligheterna till att gå en utbildning eller pröva på att klättra på väggen med en certifierad instruktör.